Představili jsme nové téma Drupal setkání v Brně

Před několika dny jsme představili, jakým směrem se budou od září ubírat naše pravidelná brněnská setkání. Jak již možná víte z článku na drupal.cz, po roce se opět zaměříme více na začátečníky a mírně pokročilé. Pokud tedy chcete s Drupalem začít nebo v něm ještě tápete, máte nyní možnost naučit se základy Drupalu od lidí, co jej již nějakou dobu používají či se jím přímo živí. Všichni přednášející jsou také aktivními členy komunity.

 

Pokud to myslíte s Drupalem do budoucna vážně, určitě pojďte na první setkání, které se uskuteční na konci září (bližší info během několika dnů). Mezi hlavní témata prvního setkání budou patřit tyto (ano, na drupal.cz to ještě není :) ):

  • krátce o historii Drupalu - neděste se, není to na hodinu a navíc je to zajímavé. Dozvíte se, kdo Drupal vytvořil a další zajímavosti.
  • proč použít právě Drupal - pokusím se vám ukázat (ukázat, NE přesvědčit), proč je Drupal ta vhodná volba i pro váš projekt
  • instalace - jedno z hlavních témat dne - naživo si ukážeme instalaci Drupalu
  • Drupal žije a mluví česky - mezi přednosti Drupalu patří jeho český překlad (jádro přeloženo na 100%). Dozvíte se, jak se český překladatelský tým snaží zkvalitňovat překlad a aktivně opravovat chyby v něm.
  • typy obsahu - při hledání vhodného redakčního systému/CMS se většina uživatelů bojí, jestli daný systém "umí články i novinky". Ukážeme si, v čem je Drupal lepší.
  • bodů je samozřejmě více, zbytek se ovšem dozvíte až v samotné článku s registrací na setkání na drupal.cz v příštím týdnu

 

Pokud vás již nyní napadá nějaká připomínka, napište mi ji.

Dále se můžete těšit na záznamy setkání (audio i video), funkční demo Drupalu a další, příjemné organizátory :) a mnoho dalšího. Také nezapomeňte, že nejde o čistě IT setkání stylem poslechnu přednášku a jdu domů. Maté také možnost poznat nové lidi ať už z komunity či mimo ní, nové přátele a dokonce i nové obchodní partnery.

 

Přijďte si s námi popovídat o Drupalu i vy!

Tagy: 
článku na drupal.cz, po roce se opět zaměříme více na začátečníky a mírně pokročilé. Pokud tedy chcete s Drupalem začít nebo v něm ještě tápete, máte nyní možnost naučit se základy Drupalu od lidí, co jej již nějakou dobu používají či se jím přímo živí." data-share-imageurl="">

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.