Seriál Drupal pro začátečníky pod dvou měsících

Uteklo to jako voda. Byly ještě prázdniny, když jsem zde na blogu oznamoval nový seriál o Drupalu. Jak si tedy stojíme?

 

Pro mě jako spoluorganizátora se seriálu daří dobře. Oproti loňským setkáním se zaměřením na eshop dost dobře. Na první setkání dorazilo téměř 20 lidí. Zajímavých 20 lidí. V první části jsme si představili Drupal samotný, ukázali jsme si proč je vhodné jej použít. Dále jsem přednášku zaměřil na jeho výhody a nevýhody. Na konec jsme si prošli administraci a ukázali si její hlavní sekce. Bylo toho samozřejmě víc, na záznam první části přednášky se můžete podívat na youtube. K dispozici je velké množství rozlišení :)

K mé přednášce jsem již dostal několik feedbacků za které jsem velmi vděčný. Pokud jste na přednášce byli, vyplňte mi prosím tento krátký formulář. Díky moc!

 

Druhé setkání navštívil skoro stejný počet účastníků. Tentokrát nám Petr Podrabský (twitter) ukázal hlavní uživatelsky použitelné prvky drupalu - content types, taxonomy, Fields UI. K příkladu ještě dodal modul pro hodnocení obsahu - Fivestar. Záznam přednášky bude zveřejněn co nejdříve.

 

Další setkání bude 29. llistopadu 2012. Děkujeme!

Sledujte http://www.drupalbrno.cz a www.drupal.cz

oznamoval nový seriál o Drupalu. Jak si tedy stojíme?

 

Pro mě jako spoluorganizátora se seriálu daří dobře. Oproti loňským setkáním se zaměřením na eshop dost dobře. Na první setkání dorazilo téměř 20 lidí. Zajímavých 20 lidí. V první části jsme si představili Drupal samotný, ukázali jsme si proč je vhodné jej použít." data-share-imageurl="">

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.